• Banner_Heuvelrug_Schoon.jpg
  • header_klimclinics.jpg
  • IMG_0049.JPG
  • IMG_0789.jpg
  • JNC-2017.JPG
  • Klimmetje-laag.jpg
  • Tour-over-de-Heuvelrug-2e-pinksterdag-2017.jpg
  • TV20opnamen20Omroep20Max201.jpg

Life in Motion

Life in Motion

Zoals ieder jaar organiseert DTC ook dit jaar weer de Utrechtse Heuvelrugtocht, deze zal plaatsvinden op 7 mei 2017. Dit jaar is een speciale editie, DTC is namelijk door Stichting Life in Motion gevraagd om een samenwerking aan te gaan om geld in te zamelen voor deze stichting.  

Life in Motion is opgericht door Lars. Lars leed aan een zeldzame vorm van darmkanker. Ondanks alle pogingen van de doctoren, Lars en zijn familie is hij helaas in september 2016 op 29-jarige leeftijd overleden. Om ervoor te zorgen dat mensen niet meer hetzelfde lot ondergaan als hijzelf, heeft hij samen met een aantal vrienden de stichting opgericht.

De doelstelling van de stichting is het bijeenbrengen van gelden voor financiële ondersteuning aan veelbelovende onderzoeken naar zeldzame vormen van kanker, of ondersteuning van patiënten die een dure behandeling moeten ondergaan welke niet worden gedekt door de zorgverzekering.

Om geld in te zamelen voor de stichting zullen vrienden, familie, kennissen en wie ook maar wil zondag 7 mei 2017 met een grote groep deelnemen aan de Utrechtse Heuvelrugtocht. Lars was een erg fanatieke wielrenner en heeft persoonlijk nog deze toertocht uitgezocht als evenement om geld in te zamelen voor de stichting. Naast de normale manier van inschrijven voor de tocht via de site van DTC kan je je ook inschrijven via www.lifeinmotion.nu/inschrijven. Schrijf je je op deze manier in deze dan betaal je ipv het normale startgeld een bedrag van €50,-. Hiervan komt ongeveer €45,- direct ten goede aan de stichting en je krijgt hiervoor een mooi wielershirt van de stichting en een speciale LARS chocoladereep. Ook kan er op de site een directe donatie worden gedaan.

Voor meer informatie met betrekking tot de stichting kun je kijken op de website www.lifeinmotion.nu en op Facebook www.facebook.com/Stichting.Life.In.Motion/

Life in Motionshirts

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Toeragenda 2017

Zondag 19 november**
ATB-tocht Utrechtse Heuvelrug
35-55-75 km  Info

** Gepijlde toertocht (ook 30 km)
* Niet-gepijlde toertocht obv GPS en/of routebeschrijving

 

 

 

Tochtensponsors 2017

rabobank kl flanderijn gray  rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met

website NTFU  

website Utrechts-Landschap   website staatsbosbeheer

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray