Dit jaar organiseren we (Rotary Club Driebergen Rijsenburg) op 16 december voor de 3e keer de Santarun in Driebergen. De Santarun is een fun sponsor hardloopwedstrijd, waarmee we met zo veel mogelijk als Kerstman verklede “sporters” een rondje van 3,5 km door ons mooie dorp lopen.

Dat doen we allereerst voor de gezelligheid en saamhorigheid, natuurlijk ook voor de sportieve uitdaging, maar vooral om een maatschappelijk doel in Driebergen te ondersteunen. Het 1e jaar was de opbrengst voor de Voedselbank, het 2e jaar voor Lis Hartel en voor FC Driebergen, met de zonnepanelen. Deze 2017 editie gaat de opbrengst naar de jubilerende Speelweek, die komend jaar voor de 50-ste keer georganiseerd wordt. Daarmee kan dit jubileum extra feestelijk gevierd worden en kunnen kinderen met financiële problemen thuis, wel meedoen met deze mooie week aan het eind van de zomervakantie.

Ook bij de Santarun is meedoen belangrijker dan winnen, maar je kan wel winnen. Winnen doe je door als grootste groep lopers vanuit één (sport)vereniging mee te doen.

Onze vraag:

Willen jullie als sportvereniging DTC de Santarun ondersteunen? Door met zo veel mogelijke fietsers, individueel of als team, mee te lopen op 16 december. Meer informatie vindt je op de website (www.driebergen.rotarysantarun.nl). Daar kan je je ook inschrijven.

Met sportieve groet,

Mariëlle Vosbeek – Lucas Servaas - Gerco van der Wilt

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Tochtensponsors 2017

rabobank kl flanderijn gray  rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met

website NTFU  

website Utrechts-Landschap   website staatsbosbeheer

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray