logo handtekening135

 

 Klimclinics 2017

De klimclinics van mijnfietstrainer.nl zijn al een aantal jaren een groot succes en worden als zeer goed beoordeeld. Ze bereiden op een uitstekende wijze voor op fietsen in de bergen, zoals bij de Klimexperience Alpe d’Huez.

Fietsen in een prachtige omgeving en ondertussen voldoende handvatten aangereikt krijgen om het klimmen, dalen en het bochtenwerk beter onder de knie te krijgen. Voor velen is het de afgelopen jaren de ideale manier geweest om zich voor te bereiden op die ene Alpenreus, tochten, goede-doelen-evenementen of 'gewoon' een mooie fietsvakantie.

In deze wielerclinics die vanuit Zeist op 19 maart, Eerbeek op 23 april en Vijlen op 21 mei 2017 gegeven worden, krijg je de persoonlijke aandacht en tips die met de techniek van het klimmen, dalen en het veilig rijden van bochten te maken hebben. De techniek vormt de hoofdmoot van de afwisselende, leerzame, ontspannende, maar natuurlijk ook inspannende clinics. De juiste houding, versnellingskeuze en krachtverdeling vormen hiervoor de basis.

Voor meer informatie en de inschrijfmodule zie mijnfietstrainer.nl (Willem Blankwater)

N.B. Indien de groep te groot wordt, zullen meerdere trainers van mijnfietstrainer.nl ingezet worden. De groepsgrootte gaat nooit ten koste van de kwaliteit van de clinic.

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Toeragenda 2017

Zondag 19 november**
ATB-tocht Utrechtse Heuvelrug
35-55-75 km  Info

** Gepijlde toertocht (ook 30 km)
* Niet-gepijlde toertocht obv GPS en/of routebeschrijving

 

 

 

Tochtensponsors 2017

rabobank kl flanderijn gray  rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met

website NTFU  

website Utrechts-Landschap   website staatsbosbeheer

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray