GRATIS SPINNINGLES

Net als vorig seizoen geeft Gonneke Ooms-Cammel spinningles aan DTC-leden. De avond is verplaatst naar de donderdagavond, aanvang donderdag 11 oktober 2018. Behoudens op 27 december 2018 wordt er iedere donderdagavond les gegeven van 19 - 20 uur en van 20 - 21 uur. Op 1 april 2019 is het seizoen ten einde.

DTC beschikt over 10 spinningfietsen en omdat de instructrice een fiets nodig heeft, blijven er nog 9 fietsen over. Inmiddels zijn er al 6 fietsen in het 1e uur en 8 fietsen in het tweede uur bezet door leden, die vorig seizoen ook aan de lessen deel namen.

Wilt u deelnemen aan de spinninglessen, dan kunt u zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Indien alle fietsen bezet zijn, plaats ik u op een reservelijst. U krijgt dan van mij een email, wanneer er iemand is uitgevallen en er een spinningfiets vrij is

Nodig om te spinnen: fietsschoenen met SPD-plaatjes; droge kleding; bidon; handdoek. Na afloop kan er gedoucht worden in het sportcomplex van v.v. Driebergen.
De lessen worden gegeven in de garage van DTC in het sportcomplex. (aan de buitenzijde te bereiken)..

NB: Alle fietsen zijn inmiddels bezet en er staan twee personen op de reservelijst.

Ruud Kooring                                  06-10-2018

spinningcoordinator

Start spinningseizoen 02 10 17a

Freezing

.

 

.

 

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Tochtensponsors 2018

   rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met

website NTFU  

website Utrechts-Landschap   website staatsbosbeheer

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray