Dank zij een gift van 8 spinningfietsen kunnen we onze leden nu gratis spinninglessen aanbieden. Vanaf 02 oktober 2017 is het iedere maandagavond tussen 19.00 en 21.30 uur een kabaal van jewelste in de opslagruimte van DTC in sportpark de Woerd.

Van het bestuur kregen we de gelegenheid om een Philips cd-speler met 300 watt uitgangsvermogen en twee bijbehorende boxen aan te schaffen. Onze materiaalmannen Paul en Andre plaatsten de boxen boven de toegangsdeuren, waarbij de kabels verlengd moesten worden. Maar dat is geen probleem voor deze leden met twee rechter handen.

Gonneke Cammel is bereid gevonden om iedere maandagavond twee lesuren te verzorgen, zodat we 14 leden kunnen bedienen.

Op 18 december 2017 is de laatste avond van dit jaar i.v.m. Kerst en Nieuwjaar. Op maandag 8 januari 2018 vervolgen we de cyclus tot 1 april en dan zit het winterspinningseizoen er weer op.

Nieuwe deelnemers zijn altijd welkom, maar moeten rekening houden, dat zij mogelijk op een wachtlijst komen te staan. De fietsen zijn niet elke avond allemaal bezet, zodat u er dan tussen geschoven kan worden. U kunt zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan bekijk ik, wanneer er een gaatje is.

Indien u niet kunt op de maandagavond, dan is er nog een mogelijkheid dat een aantal DTC-leden de koppen bij elkaar steken, een spinninginstructeur gaan zoeken en dan zelf een les in elkaar draaien. De spinningfietsen zijn voor ieder DTC-lid.

We blijven de lessen verzorgen in de opslagruimte, omdat daar geen bijkomende kosten zoals huur e.d. aan verbonden zijn.

Dat betekent dan ook, dat ieder DTC lid gratis aan de lessen kan deelnemen!!

De spinningcoordinator

Ruud Kooring.

Spinningfietsen 1

IMG 20170227 WA0017

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Tochtensponsors 2018

   rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met

website NTFU  

website Utrechts-Landschap   website staatsbosbeheer

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray