logo Homeride 2017

24 & 25 juni 2017

DTC sponsort Walter Nootebos

Ons DTClid Walter Nootebos uit Zeist doet op 24 en 25 juni 2017 samen met een team mee aan de Homeride, een estafette fietstocht van 500 kilometer binnen 24 uur.

Reactie van de directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds:

Geachte penningmeester van DTC,

Hartelijk dank voor uw sponsoring van de deelname van Walter Nootebos aan HomeRide. Hiermee helpt u deze [homerider:mv] in het zadel om daarmee de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. Bij Walter Nootebos is uw donatie van €100,00 op de website toegevoegd.

We vinden het heel bijzonder dat u uw betrokkenheid bij HomeRide op deze wijze uit en dat u daarmee een belangrijke bijdrage levert aan het werk van het Ronald McDonald Kinderfonds. Mede dankzij uw bijdrage kunnen jaarlijks zo'n 5.099 gezinnen overnachten in de Ronald McDonald Huizen, en heeft een ziek kind zijn mama en papa altijd in de buurt voor een kus, een knuffel, een verhaaltje voor het slapengaan en die o zo belangrijke nachtzoen. Home is where the heart is...

Namens alle zieke kinderen en hun ouders, dank ik u nogmaals voor uw zeer gewaardeerde donatie.

Met hartelijke groet,

Renate Westerlaken-Loos
Directeur/bestuurder  ​Ronald McDonald Kinderfonds

HomeRide 2017

 HomeRide 2017: Home is where the heart is

Met elkaar iets geweldigs neerzetten, elkaar er doorheen slepen, lachen, bikkelen en doorbijten. Dát is HomeRide. Met je team fiets je in estafettevorm 500 kilometer in 24 uur. Dwars door Nederland. Dag én nacht! Om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen en de afstand tussen ernstig zieke kinderen en hun ouders te verkleinen. Onze droom om met 70 teams aan de start te staan is inmiddels behaald! Gezien de grote reservelijst hebben we na zorgvuldige afweging met professionele partijen kunnen besluiten dat uitbreiding naar maximaal 80 teams mogelijk en veilig is. De teams op de reservelijst zijn inmiddels ingelicht. We zijn ontzettend blij dat we zoveel enthousiaste HomeRiders kunnen verwelkomen!

Lees meer op www.homeride.nl

Snel naar ...

facebook Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. 'Like' ons >>

Tochtensponsors 2018

   rijwielpaleis bilthoven gray care4bikes gray asport gr

Lid van | Samenwerking met

website NTFU  

website Utrechts-Landschap   website staatsbosbeheer

Partners van DTC

website wnf 

velotours gray